Serviciile premium ale firmei noastre ne aduc cat mai aproape de un scop comun : Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri ! Contact Servicii resurse umane la asteptarile dvs.

Contact Servicii resurse umane se pot gasi doar aici pe website-ul nostru : TDGRESURSEUMANE unde puteti gasi si alte informatii precum : Administrare personal ~  Consultanta in management ~ Servicii diverse

In pagina contact servicii resurse umane se poate efectua si o analiza performanta pentru serviciile de administrare personal cat si un formular de contact pentru a lua legatura cu unul dintre operatorii serviciilor profesionale ale acestor servicii

Raspundem cat de repede posibil. Telefon de contact: 0722.638.928


  Datorita alinierii cu legislatia europeana a prevederilor privind protecția datelor cu caracter personal, va rugam sa ne confirmati acordul de a va prelucra datele în continuare si a va oferi informatiile de care aveti nevoie.

   

  Firma resurse umane cu expertiza vasta in domeniu vine in intampinarea angajatorilor cu servicii de calitate in domeniul resurselor umane, legislatiei muncii, managementul resurselor umane.

  Adresa TRADING RESURSE UMANE

  Date Companie
  J40/13420/2011 / CUI:29327087
  Sediu social: Str. Clucerului, nr.36, et.1, ap.2, Sector 1, Bucuresti
  Punct de lucru: Regus Centre, Bucuresti, str. C. A. Rosetti, nr. 17, Sector 2
  Telefon : 0722.638.928E-mail: office@tdgresurseumane.ro
  Website: https://tdgresurseumane.ro/

  Find the Address

  Adrese utile resurse umane