Firma ta de incredere pentru recrutarea personalului

Firma resurse umane si Firma recrutare personal

Firma recrutare personal

Politica noastra de recrutare se bazeaza pe ideea ca angajatul potrivit, selectat cu grija de catre firma recrutare personal, sporeste cu siguranta productivitatea si implicit aduce un plus de valoare companiei dumneavoastra.

Procesul de recrutare personal este unul de durata si implica o serie de resurse umane si financiare. Externalizarea serviciilor de recrutare personal in sarcina unei companii specializate reprezinta o oportunitate de optimizare a timpului si costului de recrutare de personal.
Activitatea de recrutare personal desfasurata de echipa TDG Resurse Umane selectia de personal adaptat, indiferent de nivelul de experienta, de domeniul de activitate sau de numarul de pozitii solicitate (fie recrutare individuala sau de masa).
Scopul nostru este acela de a va prezenta din prima clipa candidatii potriviti, pentru a va ajuta sa economisiti timp si bani in activitatea dumneavoastra de recrutare personal si nu numai.

Ne ocupam de fiecare proces de recrutare personal cu profesionalism, tact, atentie si deschidere, astfel încat succesul de recrutare sa fie rapid stabilit de activitatea candidatului selectat si dovedit, pe termen lung, de valoarea pe care o aduce companiei dumneavoastra.