Resurse umane cu experienta cu expertiza vasta in domeniu vine in intampinarea angajatorilor cu servicii de calitate in domeniul resurselor umane, legislatiei muncii, managementul resurselor umane.

Resurse umane cu experienta este o munca minutioasa ce implica dedicare si cunoasterea aprofundata a legislatiei muncii, a Legii nr. 53/2003-Codul Muncii, a Codului Fiscal, Legii Dialogului social si alte legi complementare in functie de domeniul de activitate al societatii.
Accesati si paginile noastre de socializare: Facebook | Linkedin

Evaluarea performantelor salariatilor l Implementare proceduri de resurse umane

Managementul resurselor umane este un proces complex de activitati operationale, cadru organizatoric,  cumulate cu legislatie.

Evaluarea performantelor salariatilor este un proces complex necesar bunei functionari si departajari a nivelurilor de performanta individuala.

Managerul echipei de resurse umane trebuie sa fie in primul rand si un bun cunoscator al legislatiei muncii pentru a manageria echipa cu succes.

Evaluarea performantelor profesionale individuale are ca scop aprecierea obiectiva, reala, serioasa si nepartinitoare a activitatii salariatilor.

Evaluarea performanelor salariale se face pentru a departaja nivelurile de competenta din organizatie,

Accesati si paginile noastre de socializare: Facebook | Linkedin | Contact

Adrese utile resurse umane se pot gasi doar aici pe website-ul nostru : TDGRESURSEUMANE unde puteti gasi si alte informatii precum : Administrare personal ~  Consultanta in management ~ Servicii diverse

In pagina adrese utile resurse umane se poate efectua si o analiza performanta pentru serviciile de administrare personal cat si un formular de contact pentru a lua legatura cu unul dintre operatorii serviciilor profesionale ale acestor servicii.

Serviciile premium ale firmei noastre ne aduc cat mai aproape de un scop comun : Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri !
Raspundem cat de repede posibil. Telefon de contact: 0722.638.928