Servicii complete de HR

Firma resurse umane - Servicii complete HR

Servicii complete HR

Prestam urmatoarele servicii in domeniul resurselor umane:
Intocmirea dosarului salariatului (contractul individual de munca, acte aditionale, incetari, cercetari disciplinare, situatia analizelor medicale, instruiri, intocmirea fiselor de post etc),
Intocmirea statelor de salarii,
Intocmirea si depunerea declaratiei D112 ,
Firma resursele umane constituie elementul creator, activ si coordonator al activitatii din cadrul organizatiilor, ele influentând decisiv eficacitatea utilizarii resurselor materiale, financiare si informationale. A descrie oamenii ca fiind “resurse” le subliniaza importanta si arata faptul ca managementul lor cere nivele inalte de preocupare sincera fata de oameni, atentie si profesionalism.
Numai prin satisfacerea nevoilor angajatului se va putea obtine implicarea acestuia în realizarea obiectivelor organizatiei si numai contribuind la succesul organizatiei, angajatii vor putea sa-si satisfaca nevoile legate de munca pe care o desfasoara. Numai atunci când cei implicati înteleg aceasta relatie, managementul resurselor umane ocupa o pozitie importanta în cadrul organizatiei si poate contribui la succesul acesteia.

 

Daca alegeti Trading resurse umane va punem la dispozitie o singura persoana de contact care va coordona activitatea curenta a operatiunilor externalizate si va mentina o comunicare eficienta intre multiplele arii de competenta. In acest fel, dumneavoastra veti putea sa va dedicati atentia celui mai important aspect: dezvoltarea afacerii.

Structura organizatorica are in vedere diviziunea functionala a muncii in cadrul unei organizatii si in cadrul fiecarui departament.  Organizarea constituie un instrument de planficare cu ajutorul caruia poate fi alocata munca si se poate evita duplicarea eforturilor. In cadrul managementului resurselor umane, organizarea permite crearea responsabilitatilor si a autoritatii fata de anumite sarcini, mecanisme de raportare a indeplinirii lor, stabileste bezele unor relatii functionale in firma.

Organizarea incepe cu analizarea obiectivelor generale ale firmei, prezentarea sarcinilor ce trebuie intreprinse, gruparea acestora in ordine logica si separarea posturilor de lucru (care contin sarcini combiinate sau foarte strans legate).
Structurile organizationale trebuie sa fie dinamice, adica trebuie sa se modifice pentru a reflecta schimbarile ce intervin in nevoile organizatiei.
Organizarea este un process de alocare a sarcinilor si coordonare a eforturilor personalului in scopul atingerii obiectivelor firmei. Este o activitate continua, dar care ar trebui sa evite schimbarile frecvente si de amploare, adica reorganizarile.
Acestea trebuie sa fie realizate la fel de des precum operarea pe cord a bolnavului: doar atunci cand nu  exista o rezolvare mai buna a situatiei actuale. Nu trebuie incercata reorganizarea firmei ori de cate ori apare un context nou in activitate. Nu se obtine in acest fel decat iluzia unui progress. Se creeaza in schimb destula confuzie si ineficienta pentru a regreta organizarea dinainte.

Activitatile desfasurate in domeniul resurselor umane intra in sfera de competenta a unui numar mare de persoane, de la executiv pana la personal de birou, putand fi grupate pe urmatoarele niveluri:
▪ executiv (vicepresedintele cu resursele umane, directorul de personal)
▪ functional (seful departamentului salarizare)
▪ specialisti (salariati care se ocupa cu analiza muncii)
▪ de birou (functionarii din cadrul departamentului, sectoarelor)

Societatea  Trading Resurse Umane dispune de personal calificat si competent, motivat satisfacator, destul de fidel, tanar dar cu experienta suficienta. Actiunile de restructurare continua dar nu au repercursiuni asupra desfasurarii normale a activitatii, disponibilizarile facandu-se in general pe criterii de competenta si in stransa corelare cu volumul de activitate disponibil. Firma resurse umane ofera servicii de incredere , performanta in acest domeniu, profesionalism si un portofoliu bogat de clienti.