TDG Resurse Umane

TDG Resurse Umane

Firma resurse umane

Firma resurse umane  ofera solutii si servicii pentru problemele de personal cu care se confrunta angajatorii. In parteneriat cu Trading Resurse Umane puteti evita desele erori care se fac in aplicarea prevederilor legale, evitand urmarile neplacute ale unor astfel de greseli: fluctuatie de personal, amenzi, pierderi financiare, conflicte de munca, procese interminabile.

Sa acorzi consiliere in domeniul resurselor umane constituie o mare responsabilitate, o buna cunoastere a legislatiei in vigoare si o mare abilitate si deschidere in interpretarea prevederilor legale, stiut fiind ca, legislatia lasa de multe ori portite care pot fi folosite tocmai in raport cu abilitatea de interpretare a acestora.

Trading Resurse Umane este o firma care va poate ajuta in domeniul resurse umane. Aceasta firma se afla in Bucuresti si va propune servicii externalizate de resurse umane, administrare de personal, salarizare si consiliere in domeniul resurselor umane.

Resursele umane sunt o investitie importanta pentru orice firma.

Resursele umane sunt un departament complex format dintr-o echipa de specialisti si reprezinta unul din departamentele cheie in cadrul oricarei firme. 

Externalizarea departamentului de resurse umane te face pe tine, directorul intreprinderii, societatii sau institutiei, sa economisesti timp, energie, stres si cheltuieli legate de recrutarea, evaluarea si angajarea de personal. 

Trading Resurse Umane ofera servicii de resurse umane specializate in legislatia muncii in functie de  domeniul de activitate al fiecarui client in parte.

Trading Resurse Umane iti pune la dispozitie servicii externalizate de salarizare (payroll), relatii de munca si administrare de personal, detasare europeana a salariatilor, contracte colective de munca.

Leave a Reply